Södra kretsens program våren 2024


Hitintills planerad verksamhet i södra kretsen är 24 mars med workshop som inleds med en genomgång av val av krukor till olika bonsaiträd. 20 april åter workshop. 18 maj i Höör talar vi om luftavläggarinfo då det är bra tid för detta.

Tidigare aviserad träff den 2 juni är tyvärr inställd. Sista, just nu planerade möte är 15 juni arbetar vi med våra träd, dvs eget arbete/workshop. Vad det gäller publik verksamhet så kommer vi att medverka vid Sofieros trädgårdsdagar den 24 och 25 augusti.

Om det finns intresse från ickemedlem att delta i något av mötena är det alltid fritt fram att komma på ett (1)besök utan att vara medlem. Om sådant intresse finns går det bra att kontakta kretsansvarig för upplysning om var möten hålls. Medlemmar har fått kallelse och adress via mail.

Som ni ser så finns det två möten under våren med teman. Det är välkommet om ngn medlem vill ta sig an att temasätta ngt av de övriga mötena. Numera finns det ju så enormt mkt info på nätet att hämta så det tar inte så lång stund för någon att få ihop ett litet diskussionsunderlag för ngt ämne. Vore kul om ngn annan också kan agera ”lekledare”.

Tidpunkterna för mötena är desamma 11.00-15.00. Fika finns att tillgå, självkostnadspris 25:-. Förhoppningsvis kommer det vid träffarna finnas möjlighet att köpa pimpsten i 20-liters säckar. Anmälan om deltagande senast torsdag före respektive helg. Till mötet den 2 juni är det senast 31/5 som gäller.

Anmälan till: sodra@bonsaisallskapet.se